Politseisündmused terves Eestis

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Ööpäeva jooksul registreeriti politsei- ja piirivalveametis 69 avaldust ja teadet kuritegudest, sealhulgas 1 röövimine, 41 varavastast kuritegu, neist 31 vargust (7 eluruumidest, 3 sõidukitest), 2 sõidukivargust või omavolilist kasutamist.

Registreeriti 1 inimvigastustega liiklusõnnetus, milles sai vigastada 2 inimest.

Tabati 5 alkoholijoobes sõidukijuhti, tuvastati 5 narkootikumide omamise või tarbimise juhtu.

Registreeriti 257 väärtegu.

Piirilt saadeti tagasi 6 välismaalast, tuvastati 2 ebaseaduslikult riigis viibinud välismaalast, esitati 1 varjupaigataotlus.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Järvamaa

Kehaline väärkohtlemine
9. aprillil kella 20.30 paiku löödi Türi vallas Säreveres Põllu tänaval abiruumis 46-aastast meest. Politsei on kahtlustatavana kinni pidanud 46-aastase mehe.

Omavoliline sissetung
Ajavahemikul 4.–9. aprill tungiti Paides Pikal tänaval majja ja varastati kaableid. Kahju on selgitamisel.

Pärnumaa

Vargused
Ajavahemikul detsember 2012 kuni 8. aprill tungiti Pärnus Kanali tänaval majja ja varastati mööblit ning kohvikann. Kahju on selgitamisel.

7. aprillil kella 4.30 ja 8.30 varastati Pärnus Rüütli tänaval meelelahutusasutuses pangakaart, millega hiljem sooritati oste ning võeti sularahaautomaadist sularaha. Kahju on 700 eurot.

Ajavahemikul 6.–9. aprill tungiti Pärnus Audru vallas Lindi külas majja ja kõrvalhoonesse ning varastati erinevaid esemeid. Kahju on selgitamisel.

26. märtsil kella 15.30 ja 18.30 vahel varastati Häädemeeste vallas Kabli külas aiagrill. Kahju on 350 eurot.

Raplamaa

Vargus
Ajavahemikul 26.–27. märts varastati Kehtna vallas Lasteaia tänaval sõidukist kütust. Kahju on selgitamisel.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Röövimine
Politseile teatati, et 7. aprillil kella 22 ajal rööviti Paljassaare teel bussipeatuses 52-aastaselt mehelt sularaha.

Kehalised väärkohtlemised
9. aprillil kesköö paiku teatati politseile, et Pirita tee majas tungiti terariistaga kallale 65-aastasele mehele. Kahtlustatavana peeti kinni 39-aastane mees.

9. aprillil kella 2.20 ajal teatati politseile, et Peterburi tee toitlustusasutuses tungiti kallale 20-aastasele naisterahvale. Kahtlustatavana toimetati politseijaoskonda 48-aastane mees.

9. aprillil teatati politseile, et kella 13 paiku tungiti Laia tänava majas tüli käigus kallale 67-aastasele naisele.

9. aprillil kella 22.25 ajal teatati politseile, et Maisi tänava korteris tungiti kallale 65-aastasele naisele.

10. aprillil kella 1.30 ajal teatati politseile, et Ehte tänava korteris tungiti kallale 32-aastasele naisele. Kahtlustatavana toimetati politseijaoskonda 33-aastane mees.

Vargused
9. aprillil avastati, et Kotka tänava korterist on varastatud sülearvuti, tahvelarvuti, fotoaparaat, väärisesemeid ja sularaha. Kahju kokku 1038 eurot.

10. aprilli varahommikul teatati politseile, et Kunderi tänava ettevõttest on varastatud sülearvuti ja kuus tooli. Kahju kokku 2800 eurot.

Harjumaa

Kehaline väärkohtlemine
9. aprillil kella 3.30 paiku teatati politseile, et Rae valla eramus tungiti kallale 40-aastasele naisele. Kahtlustatavana toimetati politseijaoskonda 43-aastane mees.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Vargused
Ajavahemikul 6.–9. aprill tungiti Sõmerul Puiestee tänaval garaažiboksi ja varastati 250 liitrit diislikütust väärtusega 350 eurot.

Ajavahemikul 8.–9. aprill tungiti Vinni vallas Pajustis Naaritsa tänaval veoautosse Man ja varastati televiisor, raadiosaatja, meesterahakott koos 25 euro ning dokumentidega. Samuti lõhuti kütusepaagil kork ja varastati 45 liitrit diislikütet. Kahju on täpsustamisel.

Kelmus
4. aprillil tasuti internetikeskkonnas müüdavate kolme mobiiltelefon iPhone 5 eest 550 eurot. Kannatanu ei saanud aga kaupa kätte.


Ida-Virumaa

Vargused
Ajavahemikul 8.–9. aprill varastati Sillamäel Pavlovi tänaval keldrist jalgratas. Kahju on 500 eurot.

Ajavahemikul 8. märts kuni 6. aprill varastati Sillamäel Kesk tänaval asuvast korterist kuldehteid. Kahju on 465 eurot.

Ajavahemikul 4.–9. aprill varastati Narvas Mõisa tänaval sõiduautolt Honda neli ratast. Kahju on 600 eurot.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments