Haapsalus tänavu kuuski ei põletata

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Haapsalu linn tänavu kuuskede ühispõletamist ei korralda.

„Põhjus on lihtne — kultuurieelarve on sel aastal väiksem kui eelmisel,” sõnas linna avalike suhete juht Tõnu Parbus. Kuuskede põletamise peoks raha ei jätkunud.

Ta lisas, et inimesed, kellel puudub koht kuuse ise ära põletamiseks, peaksid jõulupuu viima prügikasti kõrvale, kust prügifirma selle ära viib. Linnakeskkonna peaspetsialisti Triin Tarvi sõnul peaksid kortermajade elanikud aga arvestama, et ilmselt küsib prügifirma kuuskede äraviimise eest tagantjärele lisatasu.

Linna jõulupuult võetakse lambid täna maha ning homme saeb Linnamajanduse AS kuuse juppideks ja viib lihtsalt ära.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
RH
11 aastat tagasi

Inimese loomus võiks olla selline – ise muretsen puu, ise muretsen sellegi üle, et see pärast linnatänavaile ega majadeümbrusesse ekslema ei lähe. Vastutustunnet ennekõike igaühe südametunnistusele. Veel parem on aga halastada elava looduse peale ja mitte sooritada iga-aastaseid massimõrvu meie loodusmaastikul. Elagu inimene ise ja lasku loodusel elada. Küll need metsaraiet ja harvendust keevad, kes on selleks koolitatud.

RH veaparandus
11 aastat tagasi
Reply to  RH

Küll need metsaraiet ja harvendust teevad, kes on selleks koolitatud.