Teetööd muudavad Haapsalu liikluskorraldust

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Lihula maantee. Foto: Malle-Liisa Raigla

Lihula maantee. Foto: Malle-Liisa Raigla

Kuni oktoobri lõpuni on truubi rekonstrueerimise tõttu suletud Männiku tee Paralepas ning järgmisel nädalal hakatakse Haapsalus remontima teekatet Lihula maantee kahel lõigul.

Põhja-Eesti ühistranspordikeskus teatas, et Männiku tee sulgemine muutis Haapsalu linnaliini nr 3 Holmi – Kastani – Männiku tee marsruuti ja peatuste asukohti.

Tööpäeviti sõidab linnaliin nr 3 Holmi – Kastani – Männiku tee kuni Kiltsi tee peatuseni ja teeb seal tagasipöörde. Peatusi Pargi, Lihula mnt ja Kalmistu ehitusperioodil ei teenindata. Männiku tee peatus on mõlemal suunal ajutiselt viidud Lihula maantee äärde Neste tankla juurde.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
5 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
No.
3 päeva tagasi

Kas tõesti Linnavalitsus ei suuda Lihula maanteed kuidagi lühemaks teha. Säästaks aega, bensiini, remondikulusid ning kergteed ei oleks vajagi. Tõeline rohepööre.

Kodanik
4 päeva tagasi

Ehk siis võetakse ette midagi Lihula mnt. parkimisega. Võimatu on välja saada kolledzi parklast, kui kõik tee ääred nii vasakult kui paremalt piiravad nähtavust.

Rahvas
4 päeva tagasi

Ja kaua ridala kergtee planeerimine aega veel võtab, saamatu linnavalistus!!

Mikk
3 päeva tagasi
Reply to  Rahvas

Mis kuradi kergtee,vaktsineerimspunkte on vaja hakata vaikselt avama

Jõnn
3 päeva tagasi
Reply to  Rahvas

Mis krdi jalgteest sina seal unistad, isegi see teeront pidi ära jääma, siis lükkasid selle augustisse ja nüüd on käes september juba….See tee mis jääb vanast Nestest Parila poole, sellest on meie linnal ikka suht ükskõik, aga peaasi, et linn uue hoone oma isade jaoks saab.