Lääne Elu paberleht teisipäeval, 6. augustil

Lääne Elu

info@le.ee

Fannyhofi villa omanik sai Alveri preemia kätte Augustbluusi laval

Laupäeval tuli Haapsalu lossihoovis kahe esineja vahepeal Augustbluusi lavale Haapsalu linnapea Urmas Sukles, et anda Haapsalus Posti tänaval maja renoveerinud Michael Harterile üle tänavune Hans Alveri auhind.

Festivali korraldaja teeb rikutud tänavad korda

Ameerika autode ajal Haapsalus Posti ja Jaama tänaval burn out’i ehk rehvide põletamisega rikutud asfalt tehakse festivali korraldaja kulul korda.

„Ühes kohas on sulatatud auk asfaldisse, rikutud on plastikjoontega märgistust,” ütles Haapsalu aselinnapea Innar Mäesalu. Peale selle on asfaldile rehvidest sulanud triibud.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Seda et
4 päeva tagasi

No HPK peab küll midagi ette võtma, selle kooliga seotud muudatusi ootame juba ammu. HPKasse oma lapsi väga panna ei tahaks.

Guntis
5 päeva tagasi

Mäesalu, sa lase enne oma renoveeritud kiviaia ääres valgustid põlema panna, mis juba mitu kuud kustus on ja alles siis hakka Beauty meeste kallal õiendama

meil
5 päeva tagasi

on läbulinn