Oru koolitüdruku jõulukaart vääris ära märkimist

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Jõulukaart. Joonistas: Elisanne Ester
Jõulukaart. Joonistas: Elisanne Ester

Konkursil „Eesti koolilaste metsapostkaart“ oli Oru põhikooli 7. klassi õpilase Elisanne Esteri postkaart „Jõulud metsas“ 24 enim hääli saanud postkaardi hulgas.

21. korda toimunud konkursile laekus sel aastal rekordiliselt 4793 joonistust 1.–9. klasside õpilastelt. „Esimese valiku tegi meie hindamiskomisjon eesotsas illustraator Tuulike Kivestu-Rotellaga. Edasi läks valikujärg juba kõigile inimestele, kes said oma lemmikuid märkida veebis konkursi koduleheküljel,“ selgitas postkaardivõistluse peakorraldaja, RMK Pähni külastuskeskuse teabejuht Taavi Tatsi.

Rahvahääletuse ja žürii punktide põhjal kujunenud pingerea 36 esimest joonistust trükiti paberil postkaartideks ja trükivärsked kaardikomplektid jõuavad konkursil osalenud koolidesse ja ka riigimetsa majandamise keskuse (RMK) külastuskeskustesse üle Eesti. Kümme erineva kujundusega laste postkaarti võttis müügile ka Omniva.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments