Võidutule toovad Mare Laide ja Kaldo Küttmann

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Kaldo Küttmann ja Mare Laide. Foto: Madis Mintel
Kaldo Küttmann ja Mare Laide. Foto: Madis Mintel

President Alar Karise poolt Viljandist teele läkitatava võidutule toovad 23. juunil Läänemaale naiskodukaitsja Mare Laide ja kaitseliitlane Kaldo Küttmann. Kui viimastel aastatel on kaitseliidu peastaap tuletoojate valimisel kriteeriumid ette andnud, siis tänavu olid kaitseliidu Lääne maleva pealiku Andres Välli sõnul malevatel valikut tehes täiesti vabad käed.

Üheks tuletoojaks valis maleva juhatus Lihula üksikkompanii liikme Kaldo Küttmanni. 2020. aastal organisatsiooniga liitunud Küttmann on olnud väga aktiivne liige ning lühikese ajaga saavutanud olulise rolli kaitseliidus ja Lihula üksikkompaniis.

Mare Laide valisid tuletoojaks naiskodukaitsjad. Naiskodukaitse Lääne ringkonna instruktori Svetlana Augi sõnul on Laide staažikas naiskodukaitse liige, kes aastaid juhtis ka Lääne ringkonda. „Kes siis Maret ei teaks – teda tuntakse igal pool, ka väljaspool Läänemaad,” ütles Aug.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Tukiloputusametkond
1 aasta tagasi

Tule tegemine on rangelt keelatud !

Hellat
1 aasta tagasi

Mitte nii rangelt.