2022. AASTA KOKKUVÕTE: Posti tänav – kannatuste rada

Posti tänava avamine tõi kohale hulga huvilisi. Foto: Malle-Liisa Raigla

Posti tänava avamine tõi kohale hulga huvilisi. Foto: Malle-Liisa Raigla

9. juulil avas Haapsalu linnavalitsus trummipõrina saatel Posti tänava, mille remont oli kestnud aasta aega – pool aastat kauem, kui esialgu pidanuks. Kuid avamisega tööd tänaval ei lõppenud.

Posti tänava remont jäi pooleli, kui mullu novembri lõpus lumi maha sadas. Esialgsete plaanide järgi pidanuks tee valmima tänavu jaanuari lõpus. Tänava ehitaja YIT AS jätkas remonti 4. aprillil lumesaju ja tuisuga. Töid jätkates tekkisid kohe probleemid ka materjaliga. Posti tänava kivid olid jaanuaris-veebruaris ehitajatele saabunud Ukrainast, kuid enne, kui viis viimast koormatäit teele jõuti panna, algas Ukrainas sõda ja kivid jäid sõjakoldesse. Kui Venemaa oma vägesid Ukrainas koomale tõmbas, said ehitajad kivid kätte ja teeremont valmis õigeks ajaks.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Kalle.
1 aasta tagasi

Kannatuste rada siiani. Sõita sellel ei saa. Mina oma autot sellel ei lõhu. Väldin seda tänavat.

Kalle(ilma punktita)
1 aasta tagasi
Reply to  Kalle.

Mina ka väldin… kuigi edaspidi peaks vältima samade sossseppade tagasivalimist…ainult see tagab, et säärased õudused enam Haapsalus ei korduks…