Lihula Sooaluse tee 7 detailplaneeringu algatamine

Regina

regina@le.ee

Lääneranna vallavalitsus teatab planeerimisseaduse § 128 lõike 6 alusel, et algatas 7.12.2022 korraldusega nr 871 Lihula Sooaluse tee 7 detailplaneeringu. Planeeritava ala suurus on 3,7 ha, sihtotstarve 40% tootmismaa ja 60% maatulundusmaa.
Detailplaneeringu ülesanne on Lihula Sooaluse tee 7 maaüksusele (kinnistusraamatu registriosa nr 2046332) ja sellega piirnevale maa-alale tootmismaa ja ärimaa sihtotstarbega krundi moodustamine eesmärgiga rajada loomasööda (kuivatatud hein ja söödapelletid) tehas. Detailplaneering on üldplaneeringu kohane.
Eeldatavalt ei kaasne planeeringuga kavandatud tegevustega olulist negatiivset mõju Natura 2000 aladele, looduskeskkonnale, kultuuripärandile ega inimeste tervisele, heaolule ja varale. Uuringute vajadus selgub detailplaneeringu koostamise käigus.
Detailplaneeringu algatamise korraldusega on võimalik tutvuda Lääneranna valla veebilehel www.laanerannavald.ee.

Lääneranna vallavalitsus

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments