Kergejõustikuveteranid tegid häid tulemusi

Lauri Tanner Kohila jooksusarja 800 meetri rajal. Foto: Lisli Pak
Lauri Tanner Kohila jooksusarja 800 meetri rajal. Foto: Lisli Pak

Läänemaa kergejõustikuveteranid on viimastel nädalatel teinud edukaid starte nii Eesti kui Jõudi meistrivõistlustel.

Kohilas Eesti meistrivõistlustel heidete mitmevõistluses saavutas meeste 70 vanuseklassis viienda koha Verner Friberg. Võistlusel tuli sooritada viis ala. Spordiveteran tegi korralikud tulemused: kuuli tõukas 8.84, vasaraheites tuli tulemuseks 31.83, kettaheites sai parimal tulemusel kirja 29.48 ja odaviskes 19.70. Raskusheites, mis samuti mitmevõistluses kavas, oli tulemus 11.58

Kohila pikamaajooksu seeriavõistlusel liigub kõrgel kohal Risti SK sportlane Lauri Tanner. Meeste 40-49aastaste vanuseklassis võitis ta viimati 400 meetri jooksus ajaga 57.59 neljanda koha. Kokku teeb selles vanusegrupis kaasa 15 jooksumeest ja Tanner hoiab kindlalt teist kohta. Lõppjärjestuses läheb arvesse kuus parimat jooksu. Järgmisena ootab sportlasi ühe miili jooks.

Eestimaa Spordiliit Jõud kergejõustiku meistrivõistlustel Valgas esindasid Läänemaad ainult veteransportlased Lauri Tanner ja Marko Ulla.

Ulla tuli koju kolme meistritiitliga. Meesveteranide II grupis võitis ta 100 meetri jooksu tulemusega 13.09. Kaugushüppes tuli kuld 5.39 ja kõrgushüppes 1.65-ga. Lisaks oli ta veel hõbedavääriline odaviskes tulemusega 34.53.

Lauri Tanner oli kiireim meesveteranide I grupi 100 meetri ja 400 meetri jooksudes – ajad 12,93 ja 58.61. Sportlane jäi oma etteastetega rahule: „Lühemas sprindis oleks võiduaeg olnud märksa parem, kui stardipakud ei oleks vihmasel rajal ära libisenud. Muidu kõik kenasti”

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Spordi huviline
4 aastat tagasi

Tanner endiselt heas hoos!