Vello Kuhi: Kanepi karistamine

Vello Kuhi

Vello Kuhi

Enne Tallinnas toimunud Fed Cupi turniiri tõusis jälle üles Kaia Kanepi ja tenniseliidu (loe: tenniseliidu presidendi) vastasseis. Seekord aga teistpidises järjekorras: Kaia Kanepi avaldas soovi naiskonnas osaleda, aga tenniseliit  nägi võimalust talle kätte maksta, mida ta oma võimupositsiooni ära kasutades ka tegi.

Löögi võttis enda peale naiskonna kapten Märten Tamla, üritades selgitada, et see on tema otsus ja et see on naiskonna ettevalmistamiseks parim. Peab olema väga lihtsameelne või päris pime, et selle taga mitte märgata leivaisa pikki kõrvu. Selgitused, et Kaia Kanepi väljajätmisega naiskond mänguliselt kaotas, aga mentaalselt võitis, selles olukorras lihtsalt ei päde. Milleks siis veel turniiril osaleda, kui mitte selleks, et minna tegema parimat tulemust?  Jätta välja WTA (96. asetus) esisaja mängija ja panna mängima  553. Elena Malõgina ja 941. Katriin Saar?

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments