Lääne Elu paberleht neljapäeval, 19. märtsil

Lääne Elu

info@le.ee

Linnamajanduse juht pidi lahkuma, sest varjas dokumente

Haapsalu Linnamajanduse ASi nüüd juba endine juhataja Urmas Koppe kaotas oma töö usalduse kaotuse tõttu.

Haapsalu Linnamajanduse nõukogu liige Lauri Väli kinnitas Lääne Elule, et kohaliku poliitikaga pole Koppe vabastamisel ettevõtte juhi kohalt mingit seost. „Põhjus ei olnud kindlasti poliitiline. Minu jaoks läks punane joon sealt, kui ta hakkas nõukogu eest dokumente varjama,” ütles Väli.

Läänemaad on tabanud kuritegude laine

Kui seni on Läänemaal kuritegevus aastast aastasse langenud, siis nüüd on politseinikel käed-jalad tööd täis – möödunud aasta lõpus ja selle aasta alguses on kuritegevus maakonnas tõusuteele pööranud.

Kolme selle aasta esimese kuuga on politseil kuritegusid 41 juhtumi võrra rohkem uurida kui mullu samal ajal. Kui tänavu on aasta algusest politseil uurida 103 kuritegu, siis mullu sama ajaga oli neid 62.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Anders
6 aastat tagasi

Milliseid domente varjati…
Ei 13.milliseid ja enamus toodi OTSe Suklesele?

Kohustuslik nimi
6 aastat tagasi

Kas tõesti? Valimiskomisjon teeb otsuse kuu aja jooksul? Esimese otsuse said valmis paari tunniga pärast avalduse saabumist. Kas teil tõesti pole seal vallas kedagi kes veidigi juriidikat jagab? Igale mõistlikule inimeselegi oli selge, et tegu on segase küsimusega mis vajab analüüsi…

Ants
6 aastat tagasi

otsad libisevad käest või

Kohustuslik nimi
6 aastat tagasi
Reply to  Ants

Siin oled siis Ants? kui argumente pole tuleb vingerdada 😀 hale oled