Saatkonnal pole esialgu infot Pariisis hukkuda võinud eestlaste kohta

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

Eesti saatkonnal Pariisis ei ole esialgu infot selle kohta, kas Pariisi öises terrorirünnakus sai surma või vigastada ka eestlasi, teatas BNS.

"Saatkonnal veel ei ole infot selle kohta, kas hukkunute hulgas on eestlasi, aga see kõik võib aega võtta," ütles BNS-ile Maria Belovas välisministeeriumist.

Pariisi terrorirünnakutes sai ööl vastu laupäeva esialgsetel andmetel surma üle 120 ja viga 200 inimest, neist 80 raskelt. Ühtekokku sai surma kaheksa ründajat – neist seitse end pommivööga õhku lastes. Kalašnikovi automaate AK-47 kandnud musta riietatud relvastatud isikud tungisid reede õhtul Pariisi idaosas pärast ümbritsevate kohvikute pihta tule avamist Bataclani kontserdimajja ja tulistasid rahulikult ja metoodiliselt sadu kontserdikülastajaid. Kontserdimajas oli rünnaku ajal 1500 inimest.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments