Keskkonnaministri tänasest visiidist: oleme kõigile huvilistele avatud

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Tänane Lääne Elu internetiportaalis avaldatud uudis keskkonnaminister Mati Raidma visiidist Läänemaale vajab pisut täiendamist ja selgitamist.

Keskkonnaministri visiidi üks eesmärke on kohtuda Läänemaa inimestega. Kell 18 kohtume Kullamaa kultuurimajas, kuhu on kõik huvilised oodatud. Selliste rahvakohtumiste eesmärk on, et huvilised saaksid ministrilt otse küsida ning oma ettepanekuid esitada.

Visiidi teine eesmärk on otsida lahendusi Haapsalu Tagalahe keerulise seisukorra parandamiseks ja arutada võimalusi Kiltsi tööstuspargi rajamiseks. Selleks oleme korraldanud töökohtumise, kus osalevad vastavad valdkonnaspetsialistid Haapsalust ja Ridala vallast. Peale arutelu, kell 16.10 toimub Haapsalu linnavalitsuses kohtumine ajakirjanikega.

Pean oluliseks, et ka vabariigi valitsuse liikmed oleksid kursis meie maakonna edusammude ja väljakutsetega, seetõttu püüame ministerid Läänemaale ka võimalikult tihedalt tuua.

Töökohtumine ametnikega on mõeldud kahe konkreetse teema arutamiseks, rahvakohtumine aga avatud kõigile huvilistele, vastamaks inimeste küsimustele ning arutlemaks Läänemaa arengu üle tervikuna.

Lauri Luik

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Marten
9 aastat tagasi

Tagalahe küsimuses oleks hea küll arenguid kuulda.

L.
9 aastat tagasi

muudkui ARUTLEKS, aga tegusid POLE.

Juss
9 aastat tagasi

Tavaliselt on luiged aktiivsed 2 x aastas (kevadel ja sügisel), üks haruldane eksemplar aktiviseerub ainult kord iga 4 aasta järel…