Lääne Elu paberleht teisipäeval, 20. jaanuaril

Juhan Hepner

juhanh@hot.ee

le 20150120Kuueteistkümne välismaal töötava läänlase lapsed on kodus emata-isata

Sotsiaalministeeriumi tellitud uuringu järgi on ka Läänemaal lapsi, kelle mõlemad vanemad on välismaale tööle läinud ja lapsed Eestisse jätnud.

Pelgalt ühe päeva jooksul leidis Lääne Elu Haapsalus kolm ja väljaspool Haapsalut kaks peret, kus lapsed elavad lähedaste hoole all, mõlemad vanemad või üksikvanem aga on siirdunud tööle välismaale.

Loe homsest Lääne Elust, mitu sellist peret Läänemaal olla võib ja mida arvavad vanematest Eestisse maha jäänud lastest Haapsalu aselinnapea Kaja Rootare ja Lihula ning Virtsu koolidirektorid.

Sportlik nädalavahetus

Läänemaa spordile oli möödunud nädalavahetus märkimisväärne, sest valiti eelmise spordiaasta parimad sportlased ning peeti mitu põnevat võistlust.

Loe homsest Lääne Elust, kes on möödunud aasta parimad sportlased, milline on seis maakonna korvpalli meistrivõistlustel, ja mis toimus Haapsalus peetud suurel maadlusturniiril.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments