Vatkude prilliäri võib laieneda Soome

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

norman optika arvo tarmulaNorman Optika vaateaken Haapsalus. Foto: Arvo Tarmula

Maxime OÜ ja Optika OÜ juhatuse liige Rein Vatku ütles, et lähiajal võib selguda, kas OÜ Maxime saab ka L'Amy teatud kaubamärkide esindusõiguse Soomes.

Norman-Optika prillipoode on Eestis kokku kaheksa.

Perekond Vatkule kuuluv Maxime OÜ on aastast 2004 ametlik L'Amy International poolt toodetavate kaubamärkide Kenzo, Nina Ricci esindaja Eestis. Nüüd on juba lisandunud ka kaubamärgid Cerruti, Bally, Sonia Rykel, Rochas jm.

Jaemüügis müüb maaletoodud brände Norman-Optika prillipoodide majandamisega tegelev Optika OÜ, mis samuti kuulub perekond Vatkule.

Rein Vatku ütles, et Soomes läks Prantsusmaa vanima optikafirma L'Amy kaubamärkide müüja pankrotti ning nüüd otsivad prantslased sinna uut ettevõtjat, kes tegeleks Soomes nende toodete hulgimüüjana. „Oleme nende [L’Amy] partner olnud 21 aastat ning selle tõttu meid ehk usaldataksegi,“ ütles Rein Vatku.

Tõenäoliselt valib L'Amy välja kaks firmat, kes hakkavad nende tooteid Soomes hulgi müüma. "Aja jooksul selgub, milline neist elujõuliseks otsustab," kirjeldas Vatku oma ettevõtet Soomes ees ootavat katsumust.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments