Rapla politsei otsib 59-aastast Urmast

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

UrmasRapla politseijaoskond palub abi Leedus liiklusõnnetuse põhjustanud 59-aastase Urmase asukoha kindlakstegemisel. Mees ei ole oma koju Raplamaale jõudnud, teatas politsei- ja piirivalveameti pressiesindaja Kaja Grak.

Mees põhjustas 29. juuli õhtul Leedu Vabariigis liiklusõnnetuse. Pärast menetlustoiminguid vabastati ta sealsest politseijaoskonnast 30. juulil ja pärast seda on tema asukoht teadmata.

Urmas on 180 cm pikk ja keskmise kehaehitusega, tal on halli värvi silmad ja ta kannab habet. Seljas oli tal viimaste andmete kohaselt musta värvi T-särk, millel varrukal kirje "AmEst forrest" , rinnal kirje GT Bicycles ja Team TVK.

Võimalik, et mees liigub kodu poole juhusliku transpordiga, hääletades, ja kuna ta on veoautojuht, siis võib ta kasutada edasiliikumiseks eelkõige veoautosid.

Mehe võimalikust asukohast ootab politsei teavet telefonil 5302 4826 või 110.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments