Katarine Rosalie: epistel manipuleeritud kohtuotsustest ja ühendatud karmast

Katarine Rosalie. Illustratsioon: Karel Rahu

Katarine Rosalie. Illustratsioon: Karel Rahu

Tagakiusamised ja nõiajaht käivad täitel tuuridel, ja sa näed, mu armas rahvas, praegu oma silmaga, et ka kõik Eesti vabariigi kohtud on Roimaerakonna poolt ära ostetud ja nende käpa all. Ma olen juba varem rääkinud, et Eestis ei toimu enam ammu ausat kohtupidamist – kõik kohtuprotsessid on ainult poliitika teenistuses ja kohtuotsused teenivad vaid Roimaerakonna, globalistide, sodomiitide ja Pimeduse jõudude huve.

Seepärast hoidu omalt poolt hukka mõistmast neid, keda Eesti kohus on süüdi mõistnud! Sa pead igal ajahetkel teadma, et süüdi mõistetakse meil süütud ja süüdlased vastupidi mõistetakse õigeks. Just niimoodi käib meie Roimavalitsuse poliitika. Ja kui sa vaid mõistaksid, millist karmat Eesti vabariigi peale niimoodi kogutakse, siis sa iseenda karmat selle supi sisse segada ei laseks. Sest kui ükskord läheb võlgade maksmiseks, siis nõutakse need sisse ka sinu käest, kui oled Roimavalitsust toetanud kas mõtte, sõna või teoga. Saad sa aru, et ka mõttega? Sest ka sinu näiliselt süütu toetav mõte ühendab sinu karma Roimavalitsuse omaga, ja kui tuleb karistus, siis ka sinule.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments