Jaanus Karilaid: sotside imeline rändteater – näpatud lubadused ja vaesemate unustamine

Riigikogu liige Jaanus Karilaid (Isamaa). Foto Malle-Liisa Raigla

Mihhail Kõlvarti meeskonnast sotsidesse läinud Vladimir Svet lubab meile samuti Haapsalu raudteed. Rõõmustame, aga tegelikult on lubanud seda kõik riigikokku valitud erakonnad.

Tegelik elu on erinevalt Sveti äkiliselt tabanud ilmutuslikust avastusest, kuidas raudtee rajamine aitab meie regionaalsele arengule kõvasti kaasa (ohoo, Sherlock!), ju hoopis selline, et raha leiti ja Haapsalu raudtee ehitus kuni Turba jaamani sai reaalsuseks ikka Jüri Ratase valitsuse ajal, kus majandusministriks oli Kadri Simson ning tuge andis nii palju kui hetkel sai tema mantlipärija Taavi Aas. Need on faktid.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
5 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
uskmatu.
13 tundi tagasi

Ei meeldi mulle need jooksikutest erakonnavahetajad st.igat masti reeturid! Mida tegi Tsingis Khan reeturite ja äraandjatega … kui reedad üks kord reedad ka teinekord ja kui niisugused inimesed juhivad riiki …. ?

Raul
1 päev tagasi

Ise ta selle raudtee ehitamise nurja ajas. Ja miks Taavi lepingule alla ei kirjutanud, sellest ta ka ei räägi.

ABC
1 päev tagasi

Aga plaat on õige.!

Mart
1 päev tagasi

Jaanusel juba 20 aastat kohalikel valimistel üks ja sama plaat. Äkki vahetaks muusikat?

nüüd
1 päev tagasi

läheb raudtee pärast kismaks