Riik ehitab Rohukülla laevade hooldushalli

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

DCIM104MEDIADJI_0374.JPG

Riigilaevastik tahab oma kinnistule Rohukülas ehitada laevade hoolduseks PVC-halli. Lõunamuuli, mille jäänused on praegu vee all, tahab uuesti üles ehitada Saarte Liinid. Foto Urmas Lauri

Riigilaevastik tahab Rohuküla sadamasse ehitada PVC-halli riigile kuuluvate veesõidukite talvehoiu korraldamiseks ning veesõidukite hooldustööde tegemiseks.

Riigilaevastik tegi Haapsalu linnavalitsusele ettepaneku algatada Rohuküla sadam 8 kinnistu detailplaneering, millega soovitakse rajada kinnistule kuni kolm uut hoonet. Hooned tuleks kõige rohkem kahekorruselised ning nende maksimumkõrgus maapinnast ei ületaks üheksat meetrit. Suurim lubatud ehitisealune pind on 1500 m2. Kinnistul on praegu viilhall, mida kasutatakse ujuvnavigatsioonimärkide hoolduseks ja remondiks. Olemasolevat hoonet pole Riigilaevastikul plaanis laiendada ega rekonstrueerida.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments