Haapsalu leidis promenaadi ja veevärgi vahelise ala projekteerija

Andra Kirna

andra@le.ee

Lige-projekti juht Haapsalus Gerda Algre sõnul tuli hindade kallinemise tõttu promendaadi pikendusest loobuda. Foto erakogu

Promenaadi ja Uuemõisa vahele hakkab kaldakindlustust, tiiki ja lüüsi projekteerima AS K-Projekt. Linnal tuleb selle töö eest koos käibemaksuga tasuda ligi 36 000 eurot.

Haapsalu linnavalitsus lasi juba eelmisel aastal ehitada Kopli tänava kanti jäävas linnaosas sademevete jaoks kogumistiigid ja veetrassid. Life-projektiga, mille sisse projekteeritavad tööd jäävad, on kavas planeerida ja haljastada tiigid ning tiikide ja mere vahele jääv välja tõstetud pinnas.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
tõesti
1 tund tagasi

promenaad sinna haisvasse kõrkjasohu, samas pole meil ikkagi ühtegi normaalset ujumiskohta linnal, Pullapää ujumiskoha uhked unistused ja projektid on unustatud, koht räämas, pole ka lubatud palmimetsa ja neegreid aafrika rannas

Sonderkomando SS leutenant Hasser
1 tund tagasi
Reply to  tõesti

Aga rong ju sõidab…Peetrike