Lääne Elu paberleht laupäeval, 13. juulil

Lääne Elu

info@le.ee

Rooslepa kabel tegutseb suuliste kokkulepete alusel

EELK Noarootsi koguduse õpetaja Kristo Hüdsi ajab jälgi, et leida Lääne-Nigula vallale kuuluva Rooslepa kabeli kasutamisega seotud lepingud. Koguduse arhiivist pole Hüdsil õnnestunud leida ühtegi koostöö-, kasutus- või rendilepingut.

Haapsallane avas lastele võluaia

Kunstnik Tiiu Randmann-Mihkla aias Haapsalus saab koputada kilgiisanda uksele, otsida puuvõrast kriipsumehikesi ja rohu seest vihmaussimetroo peatust. Idee aed lastele avada tuli Randmann-Mihklale mullu, kui ta oli välja andmas oma teist lasteraamatut pealkirjaga „Luna lood. Kivikuninga kuningriik“ – tõestisündinud muinasjuttu, nagu autor ise ütleb. Seal seikleb viieaastane Luna just sealsamas Suur-Lossi tänava aias, kus ta, luup käes, uurib putukaid ja taimi.

Lääne Elu saab 35

Laupäeval möödub 35 aastat päevast, mil ilmus Lääne Elu esimene number. Sel puhul viis toimetus oma sõbrad ja kaastöötajad Peetrikesega ringreisile mööda toimetuse ajaloos olulisi paiku, lehes saavadsõna kauaaegsed lehelugejad ja tutvustatakse toimetuse liikmeid.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments