Katarine Rosalie epistel valitsuserakondade narkorallist ja Rüütlite mürgitamisest

Katarine Rosalie. Illustratsioon: Karel Rahu

Katarine Rosalie. Illustratsioon: Karel Rahu

Nüüd on aeg, mu armas rahvas, kus igaüks teist peab vaatama oma südamesse ja küsima endalt ausa meelega: kas olen mina see, kes viimastel valimistel hääletas narkomaanide ja kurjategijate poolt? Kõik, kes valisid Roimaerakonda, Isamaad, Keski või sotse, peavad silmad maha lööma ja tundma alandust ja häbi! Sest eks lugesite lehest, isegi peavoolumeedial ei õnnestunud seda seekord maha vaikida, kuidas juba erakondade valimispidudel käis kõva narkootikumide tarbimine, ja see on tõestatud.

Mis te nüüd ütlete? Kas imestate veel millegi üle? Aeg on imestamine lõpetada ja hoopis need isehakanud võimult kõrvaldada! Ammu-ammu on aeg, et nende asemele astuksid lõpuks meie mehed ja Valgussõdalased, kelle valimispeolt näiteks ei leitud narkootikumidest jälgegi!

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
uimas
1 päev tagasi

tehtud otsused viivad meid lõpuks paradiisi

2. kodanik
1 päev tagasi
Reply to  uimas

Me oleme juba paradiisis, sest Kaja tegi riigi korda, naudib mõned päevad oma töö vilju ning siirdub siis Brüsselisse maailma parandama ning huulteltlugemise kunsti õpetama. Aga loo autori murest saan täitsa aru, sest selge peaga tehtud otsused riigijuhtimises ei ole tõesti see, mis tuult saanud inimesele arusaadavad oleks.

eksitad
1 päev tagasi
Reply to  2. kodanik

Ei suutnud Kajagi seda solgitud rahandust korrastada, teha on veel palju. Vilju naudime nüüd kõik, seda laristamise vilju.

kuidas
1 päev tagasi
Reply to  eksitad

ühed oskamatud inimesed võivad riigile ja rahvale nii palju kurja teha, kannatusi korraldada ja meeli mürgitada