Vormsi spordisaali ehitaja on valimata

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Vormsi valla hankekomisjon otsustas, et lasteaia külmasõlmi hakkab likvideerima Matek Arendus OÜ ning Saxby sadamat süvendama ja muuli ehitama BauEst OÜ. Seda, kes hakkab projekteerima ja ehitama spordihoonet, pole veel otsustatud.

Vormsi lasteaia külmasõlmede likvideerimise töödele esitatud kolmest pakkumusest oli soodsaim Martek Arendus OÜ oma, kes lubas tööd ära teha 23 000 euro eest. Tööd peaksid toimuma juuli jooksul. „See on aeg, kus lasteaed on puhkusel,” ütles vallavanem Maris Jõgeva.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Imelik
10 päeva tagasi

Lausa külmasõlmi? Külmasõlm on vastand mõistele soojussõlm ja vaevalt, et neid ühes lasteaias mitmeid on, ning nad kõik likvideerimist vajavad? Küll kasutatakse termilise silla tähenduses teinekord mõistet “külmasild”, mis siis väljendab soojuskadu läbi liigse soojusjuhtivuse ehitise konstruktsioonis (neid proovitakse tõesti vältida ja olemasolevaid likvideerida). Külm ei ole üldse füüsikaline mõiste aga see on juba pikem (ja antud juhul ebaoluline) jutt..

tuleb
10 päeva tagasi

valida keegi sotsialismi ehitaja