Katarine Rosalie: epistel Tallinna linnavõimu jaotamisest ning võimsast loitsust

Katarine Rosalie.

Katarine Rosalie.

Täna tahan ma otse südamest rääkida sulle, mu armas rahvas, mis toimub meie õnnetu Eestimaa pealinnas – riigikogus ja Tallinna raekojas. Sest enam ei ole vahet Tallinna linna ja ülejäänud Eestimaa vahel. Nüüd on mõlemad kadumas Kaja aplasse kurku, nüüd üritab meie Sõjaprintsess alla neelata mõlemad.

Kui Keskerakond Tallinnas valesüüdistustega võimult kõrvale tõugati, ei läinud see võimuhaaramine Roimaerakonnal nii libedalt, nagu nad lootsid. Nüüd püüavad nad kokkuleppeid teha nii Isamaa, 200 kui ka sotsidega, ja vingerdavad hullemini kui libedad angerjad, lubades aga ühele üht ja teisele teist. Kuid Isamaaga ei läinud neil asi nii ludinal, nagu nad arvasid. Tuleb välja, et Isamaal on siiski piisavalt selgroogu, et vankumatult seista Eesti isamaa ja omaenda põhimõtete eest, ja sellepärast nad nõuavad nüüd, et tulevad koalitsiooni ainult siis, kui Eestis venelastelt valimisõigus ära võetakse.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments