Vastulause: pakiautomaat kui mugavusteenus

Lääne Elu

info@le.ee

Omniva pakiautomaat
Omniva pakiautomaat

Vastulause Lääne Elu 20. veebruaril ilmunud juhtkirjale „Eesti Post koorib maalt viimast”.

Lääne Elu juhtkirjas viidatakse sellele, et postiteenuse pakkumine ja tagamine kõikidele Eesti inimestele ei ole Omniva prioriteet.

Praegu osutame postiteenust Oru vallas Linnamäel asuvas postipunktis. Postipunkt on avatud neljal tööpäeval ning ligipääsetav kõigile Linnamäe elanikele. Lisaks on kõikidele inimestele kättesaadav personaalne postiteenus ehk teisisõnu saab postikulleri enda juurde koju tellida. Postikulleri kojukutse on maapiirkondades kõikidele inimestele tasuta. Postikuller osutab kõiki peamisi postkontori teenuseid: müüb marke, ümbrikke, võtab ja annab üle saadetisi.

Oru osavald on avaldanud soovi saada pakiautomaat kui mugavusteenus lisaks juba toimivale postipunktile ja kojukutseteenusele, kust saab saata ja vastu võtta erinevaid pakisaadetisi. Antud juhul ei ole pakiautomaadi paigaldamine ja täiendav mugavusteenus seotud universaalse postiteenuse osutamisega.

Kõiki postiteenuseid osutab Omniva täna Oru osavallas kooskõlas postiseadusega ja teeb seda ka edaspidi.

Mart Mägi

Omniva juhatuse esimees

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Froken
1 kuu tagasi

Oru raamatukogu on lahti 2x 9-17 ja 2x 13-19. Kaugemal tööl käies ja bussudest sõltudes ei õnnestu raamatukogusse jõuda. Jõuan koju 20, kas omniva töötaja tyleb mulle siis koju pakki tooma?

Maali Metsast
1 kuu tagasi

Tule taevas appi ! Kuhu ma helistan ,et saada 2 marki naaberriikidesse kirja saatmiseks. Millal ma kullerit ootama hakkan ja mis see kõik meie maksumaksjale maksma läheb ?

kodanik
1 kuu tagasi

Eraettevõtjate jaoks on pakiautomaat äri, juhatuse esimehe jaoks mugavusteenus.