Ristil sisenesid tuvastamata mehed korterisse ja lõid seal olnud meest

25. novembril sai politsei teate, et Risti osavallas sisenesid kaks seni tuvastamata meest korterisse, kellest üks lõi korteris olnud 56-aastast meest, kes sai viga. Mehed lahkusid korterist, misjärel tekitasid kahjustusi maja ees seisvale, samuti samas korteris elava 19-aastase noormehe sõiduautole.

Samal päeval sai politsei teate, et Haapsalus Tallinna maanteel läks 36-aastane naine kallale 36-aastasele mehele, kes sai viga.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
kohalik
2 kuud tagasi

UFO-d.

hoidke
3 kuud tagasi

igasugu kontrolöride /gastrolöride hirmus uksed lukkus ja ostke igaks juhuks heina hang enesekaitseks

Lore Meier
2 kuud tagasi
Reply to  hoidke

Uksed Lukus on 1 k-ga!