Galerii: öösõit avas Vintage Weekendi

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Fotod Kaire Reiljan

„Äge! Läks!” ütles Vintage Weekendi peakorraldaja Roman Sultangirejev reede õhtul rõõmsalt kui vanasõidukite öösõitu juhtiv veoauto See teatri eest liikuma hakkas ja autorodu end sellele sappa sättis. Enne teele asumist sehkendas kaks meest veel veoauto kapoti all. Pool tundi varem, täpselt kell 21 oli tänavune retropidu krabisevast valjuhääldist avatuks kuulutatud.

Reede õhtul juba enne Vintage Weekendi ametlikku avamist kogunesid inimesed ja sõidukid See teatri ümbrusse, et sealt traditsioonilisele öösõidule suunduda. Parklad ja tänavaääred täitusid tavapäraste Žigulide ja Moskvitšite kõrval ka vanemate Läänest pärit sõidukitega. Autodega koos suundusid Haapsalu tänavatele tiirutama mootorrattad ja võrrid.

Suurem vanasõidukite paraad ootab aga ees laupäeval, kui sõidukid hommikul esmalt Vasikaholmi parklasse kogunevad ja sealt kell 13 läbi Lahe, Kalda ja Kreutzwaldi tänavat Posti ja Karja tänavale suunduvad ja seda mööda lõpuks lossiplatsile jõuavad.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
6 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Puurott
5 kuud tagasi

Weekend vikerkaare lippude lehvides

Tolbajoob
5 kuud tagasi
Reply to  Puurott

Kus seda nägid?

Kersti
5 kuud tagasi

Viimase suvekuu ja esimese sügiskuu kohtumispidu, kus suvi
usaldab kõik saladused sügisele.
Aeg, kus haapsallane tunneb end korraga kurvana ja rõõmsana. Kurbusest kougitakse välja vanad asjad
ja mälestused, et neid rahva rõõmuks rööbata…

Ehh mis
5 kuud tagasi
Reply to  Kersti

Kuidas saab olla korraga kurb ja rõõmus? Teatud doktori juures niiviisi väites, kirjutatakse kiiresti saatekiri teatud asutusse.

Kodanik
5 kuud tagasi
Reply to  Ehh mis

Hea kui doktori juurde löögile pääsedki.

Ehh mis
5 kuud tagasi
Reply to  Kodanik

Seda ka jah :))