Virtsu kogukond korraldab tasuta tänukontserdi

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Keily ja Erki Kaikkonen. Foto erakogu

Raske võitlussuve lõpetuseks on 26. augustil kõik, kes Lääneranna väikekoolide saatusele kaasa elanud, tundnud ja mõelnud, oodatud Virtsu rannahoonesse, kus Virtsu kogukond korraldab heategevusliku kontsertõhtu „Headus võidab”.

Virtsu rannahoobes kl 18 algaval kontserdil esinevad Keily ja Erki Kari Kaikkonen.

Kontsertõhtu pakub inspiratsiooni läbi muinaslugude ja laulude. Erki räägib muistseid õpetlikke muinasjutte ning Keily laulud ja imetabane hääl kannavad kuulajaid enesele lähemale ning avardavad südameruumi. Ühiselt põimudes viivad nad kuulajad kogemuslikult lugude sisse ning aitavad luua hingestatud ühendust Elu enesega.

Tegemist on heategevusliku kontserdiga, Virtsu suvelõpu kingitusena kõikidele eestimaalastele. Ja seda kõike täiesti tasuta!

Erki Kari Kaikkonen on elukutseline elu-uurija ja müstiline muinasjutuvestja, kes on juba 11 aastat jaganud lugusid. Tema abikaasa, Keily Kaikkonen, on muusik, kirglik hääleavamise teel liikuja, laulja ning keha- ja meeleterapeut. Nende esinemised põimivad muinasjutud ja laulud unikaalselt kokku, luues kogemusliku rännaku läbi inspireerivate lugude ja meloodiate.

Kontsertõhtu eesmärk on tõsta teadlikkust ja toetada kas Virtsu kooli arengut või Virtsu rannahoone arendamist. Valik jääb kuulajatele – kas toetada haridust või kultuuri.

Tule ja veeda koos meiega üks hingetoitev laupäevaõhtu ning muinastulede öö! See on kingitus kõigile, kes on toetanud meie väikekoole ning panustanud Eesti hariduse mitmekesisusse ja kultuuripärandisse.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
6 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Nöök
8 kuud tagasi

Tubli, Pook !
Täiesti õige teema. Ahvid ei jaga lihtsalt matsu.

Pook
8 kuud tagasi

Maxima taaraautomaat on paras frukt. Tühja õllepudeli võttis ära ja väljastas ršeki 0€, mille viisin kaupluse müüjale. Too mammi ütles, et mida sa sellest tühjast paberilipakast nüüd liputad. Mitte midagi sa ei saa. Äri õitseb taaraautomaadi haldajatel mitte halvasti.

to Pook
8 kuud tagasi
Reply to  Pook

Mis hetkel on sellel artiklil pistmist Maxsima taaraautomaatil. Sa vist ei jaga üldse matsu.

Pook
8 kuud tagasi
Reply to  to Pook

Matsu ma jagan vägagi hästi ja eriti minu kolleegid. Küsiks vastu, et mis seos on Virtsul ja Läänemaal? Minuteada kuulub Virtsu Pärnumaa alla ja miks see peaks meid kottima. Meil on tähtsamaidgi küsimusi ja probleeme, mida lahendada. Eriti valus on tubaka, õlle ja muu kraami järjekindel kallinemine.

to Pook
8 kuud tagasi
Reply to  Pook

Ju siis teil seal ei toimu midagi, mis kõidaks. Ja et tubakas ja õlle hind kallinemas, siis vähe kallinesid veel.

Elanik
8 kuud tagasi
Reply to  Pook

Võid vabalt miskit muud lugeda, või ajukäär ei ole suutlik googeldama?