Galerii: HÕFFi avas kuusepuu saagimine

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 33

Malle-Liisa Raigla fotod

Eile õhtul avasid 18. Haapsalu õudus- ja fantaasiafilmide festivali HÕFFi juhi Helmut Jänese ja Haapsalu linnapea Urmas Suklese ühine kuusepuu saagimine.

Saagimine meestel ei õnnestunud ja Sukles lõi kuuse jalaga puruks.’

“HÕFF on saanud 18,” ütles pisaraid pühkides õhtujuht Mart Sander. “Ta saab minna valima, osta viina ja teha autojuhi load.”

Traditsioonilise HÕFFi-teemalise Haapsalu salli sai sel aastal näitleja Eve Kivi, kellel oli peaosa ka tänavuses 1959. aastal valminud avafilmis “Sampo”. Koos avamisega müüdi oksjonil 400 euroga maha ka filmi esimene plakat, mille Kivi signeeris. Kui 400eurone pakkumine tehti, näitas Kivi pakkuja poole vaadates oimukohale, kuid võitja oli pakkumisega rahul. Teine samasugune plakat on oksjonil täna õhtul enne kell 20.30 algava filmi “Sisu” algust.

HÕFFi avatseremoonia algas ansambli Winny Puhhi minikontserdiga, kes esines koos Haapsalu algkooli mudilaskooriga.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments