Matusebüroo avab uue leinatoa

Lääne Elu

info@le.ee

Matusebüroo Hingeviiul leinatuba. Foto: erakogu
Matusebüroo Hingeviiul leinatuba. Foto: erakogu

Reedel avab matusebüroo Hingeviiul kaasaegse tavandisaali ja matusebüroo aadressil Kalmistu 3A.

Avamispäeval õnnistab leinatoa piiskop Tiit Salumäe. Lisaks õnnistamistseremooniale toimub ametlik vastuvõtt valdkonnaga seotud inimestele. Hingeviiul matusebüroo loodi üle  kahe aasta tagasi ja ettevõtte eesmärgiks on leinajate niigi keerulise olukorra lihtsustamine. Majas on uus ja avar tseremooniasaal, kontor, kohaldatud surnukuur ja võimalus korraldada peielauda.

Tulevikuks soovitakse lisada ka lihtsamate kalmistutarvete nagu küünlad, lilled, vaasid jne müük. Lisaks matusekorraldusele pakutakse laia valikut matusetarbeid ning teenuseid. Kevadest sügiseni teostatakse nii hauaplatside hooajalist hooldust kui ka rekonstrueerimist üle Läänemaa. Valikus on erinevaid hauapiirdeid alates lihtsatest betoonäärisest kuni hinnakamate graniitpiireteni. Maja kõrval on ka näidiste ala, kus saab kergelt sobiva lahenduse üle vaadata.

Matusebüroo juhi Maarja Aasa missioon on pakkuda kaasaegset, paindlikku ja inimestest hoolivat matuse- ja kalmistuteenust Läänemaal. Eesmärgiks oli koondada enamus valdkonnaga seotud teenuseid ühte kohta. Nii ongi hea kohe metsakalmistu vahetus läheduses kõik asjad organiseeritud saada.

Büroo töötajad on keskendunud hea klienditeeninduse pakkumisele ning leidmaks iga perekonna jaoks sobivat lahendust. Tihedalt tehakse koostööd ka teiste valdkonnas tegelevate büroodega, mistõttu võib julgelt ka väiksemate muredega pöörduda nagu hauakaevamine või tavandisaali kasutamine

Hingeviiul matusebüroo on avatud E-R 10-15.00, surnutransporti on võimalik kutsuda ööpäev läbi, helistades telefonil 58 46 1111. Kui mingil juhul valitud kellaaegadel kohtumine ei sobi, siis vajadusel saab ka kokku leppida mõne muu aja.

4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Maha libavalitsus!
1 kuu tagasi

Koolid paneme kinni, avame aga uusi surnukuure! Kohe näha, rahvastikuminister töötab!

Jenkem
1 kuu tagasi

Hea reklaam 🙂 proovige siis turuliidriga sammu pidada 😀

Haas
1 kuu tagasi

See on hea uudis. Konkurents on edasiviiv jõud.
Praegune kohalik mugavustsoonis “turuliider” vajab seda turgutust väga.

olku
1 kuu tagasi

Maarja, kui lubat mina tulen ka.Mina olen Ilme isiklik mees.