Martna Matt tõi kokku 87 maadlejat

Lääne Elu

info@le.ee

Martna Matt. Foto: erakogu
Martna Matt. Foto: erakogu

Nädalavahetusel 16. korda toimunud Martna maadlusvõistlusel Martna Matt osales sel aastal 87 sportlast Eesti eri paigust.

Martna lahtistel meistrivõistlustel Kreeka-Rooma ja naistemaadluses osalesid seitsme klubi noored, Lääne-Eestit esindasid Haapsalu, Martna ja Lihula maadlejad.

„Maadlusel läheb hästi. Palju on väikseid poisse ja tüdrukuid, kes on alles alustanud,” ütles võistluse korraldaja, Martna maadlustreener Tiit Seiton. Ligi pooled võistlustel osalejad olid nooremad kui kümneaastased.

Lääne-Eesti poistest saavutasid kõige nooremas vanuseklassis, 2013 ja hiljem sündinutest esikoha Karl Erik Šults (–23 kg, SK Martna), Joonas Tammemägi (–32 kg, SK Martna), Kaarel Maiko Tšekenjuk (–45 kg, Lääneranna SPK) ja Kert Kukk (–60 kg, Lääneranna SPK).

Vanuserühmas 2010 sündinud ja nooremad võitsid Endriko Toombu (–35 kg, SK Martna), Lauri Laev (–55 kg, Lääneranna SPK), Argo Vispert (–64 kg, SK Martna) ja Alari Neggo (–75 kg, SK Martna).

Kõige vanematest poistest võtsid kulla Kristo Tikerpuu (–57 kg, SK Martna), Jarmo Danilov (–65 kg, SK Martna), Kert-Kristjan Peet (–85 kg, SK Martna) ja Jarko Danilov (+85 kg, SK Martna).

Lääne-Eesti tüdrukutest võitsid kuldmedali Adele Kukk (–32 kg, Lääneranna SPK) ja Emma Lobjakas (+45 kg, Lääneranna SPK).

Oliver Tammemägi

SK Martna

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments