Möödunud nädal tõi Läänemaale 36 koroonaviirusega nakatunut

Lääne Elu

info@le.ee

Koroona kiirtest. Foto: Pixabay
Koroona kiirtest. Foto: Pixabay

Möödunud nädala jooksul lisandus Läänemaale 36 koroonaviirusega nakatunut – viis laboratoorselt kinnitatud ja 31 kliiniliselt diagnoositud haiget. Laboratoorselt analüüsiti 84 läänlase koroonaviiruse teste, millest positiivseid oli 5,95%.

Üle Eesti lisandus nädala jooksul 2241 haigusjuhtu, millest 474 olid laboratoorselt kinnitatud ja 1767 kliiniliselt diagnoositud.

Viimase 14 päeva haigestumus 100 000 elaniku kohta on Läänemaal 645,8, mis on maakondade võrdluses kõrgeim näit. Eestis keskmiselt on näit 370,2. Läänemaale järgneb Tartumaa (552,9), madalaim on näit Ida-Virumaal (230,5).

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
enn
1 aasta tagasi

ja kui palju haigestus tripperisse? läkaköhasse? kui mitmel inimesel oli kõhulahtisus?

kõrtsid
1 aasta tagasi

nutavad turistide vähesuse üle