Homsest hakkab Läänemaal lund sadama

Lääne Elu

info@le.ee

Nädalavahetusel on oodata lund. Foto: Malle-Liisa Raigla

Eesti jääb põhjapoolse kõrgrõhkkonna ja lõuna pool pöörleva madalrõhkkonna piirile. Madalrõhualalt kandub siia niiskust, mis sajab alla lumena.

Laupäeval on Eestis pilves selgimistega ilm. Ennelõunal sajab mitmel pool, pärast keskpäeva kohati lund, õhtupoolikul jõuab Lõuna-Eestisse uus tihedam lumesadu. Puhub valdavalt idatuul 4-10, saartel ja rannikul puhanguti kuni 17 m/s, pärast keskpäeva järk-järgult nõrgeneb. Õhutemperatuur on 0-5 kraadi. On libeduseoht

Läänemaal laupäeval on pilves ilm. Aeg-ajalt sajab kerget lund. Puhub valdavalt idatuul 4-9, m/s. Õhutemperatuur on -2 kuni -3 kraadi.

Nii ööl vastu pühapäeva kui ka pühapäeva päeval sajab lund. Öösel on Läänemaal külma kuni -5 kraadi, päeval kuni -3 kraadi.

Ööl vastu esmaspäeva on oodata kuni kaheksakraadist külma, päeval on külma viis kraadi. Sajab lund. Lund sajab ka teisipäeval, kuid on pisut soojem kui esmaspäeval. Teisipäeval on külma kuni kaks kraadi.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
7 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Novot siis sulle
1 aasta tagasi

Lumi langeb tasa tasa, karuott saab magama ja endal valge teki. Kõik muutub valgeks, kargeks, ilusaks ja külm õlu ka ei enam meki.

Novot siis sulle
1 aasta tagasi

…aga sellest pole lugu viga, sest kui laual ahjus küpsetatud liha, muutub laual jookki kargeks, võtan pitsi külma viru valget. Või siis rohkemgi veel, jään ootama, sest jõulumees on juba siiapoole teel.

Võite kasutada seeaasta, kui luuletust pole võtta mida habemega tüübile ette kanda. Autoeiõigused puuduvad. Tasuta.

Nimi kohustuslik
1 aasta tagasi

Kuulge, kuu aja pärast on juba Jõulud! Mis ime see siis et lund hakkab sadama? Uudis oleks olnud see et äsjase 14 soojakraadi asemele oleks 20 kraadi sooja tulnud!

Ei taha libereid
1 aasta tagasi

Pühiks selle saamatu valitsuse juba ära….

Kodanik
1 aasta tagasi

Saab näha. Sahad pidavat valmis olema 😃.

silub
1 aasta tagasi
Reply to  Kodanik

ehk selle õnnetu posti tänava ära

vastavalt
1 aasta tagasi

nlkp 22 kongressi suunitlustele ja viisaastaku plaanile