Lääneranna kaotab kolm teeninduskeskust

Andra Kirna

andra@le.ee

Kümsilt kaob teeninduskeskus. Foto: arhiiv

Neljapäevasel istungil kaotas Lääneranna volikogu vallavalitsuse põhimäärusest Kõmsi, Koongast ja Varblast teeninduskeskused.

Häältega 14 poolt, üks erapooletu ja kaks vastu muutis volikogu vallavalitsuse põhimäärust nii, et endistes vallakeskustes – Kõmsil, Koongas ja Varblas – enam teeninduskeskuse pidamise nõuet ei ole.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Mati Põdra
1 aasta tagasi

Ma ei tea nüüd, äkki on sellel mõtet, et Koonga, Hanila ja Varbla kant ühendavad oma jõud ja viskavad Lihula enda hulgast välja?

Nii...
1 aasta tagasi

… ja järgmise sammuna pannakse need hooned ilmselt müüki, kuna pole vaja enam. Tubli Osila! Sama sisuliste ja põhjendatud otsustega saaks ka Oja tänava poisid/tüdrukud hakkama. Kui saab müüdud, siis ehitame uue koolimaja, ehkki õpetajaid ei ole ja ilmselt kõige hiljem 10 aasta pärast on reaalsus kohale jõudnud, et ei tule ka, kuna defitsiit on juba praegu riigis massiivne ja leevendust ei paista, ainult õiguslik surve ja surve sisserändajate näol pigem kiirendab vananeva töötajaskonna loobumist ja nooremate soovimatust eriala valida. Kuna ei ole pedagooge, tuleb koolid (va. algkoolid) sulgeda ja minna digitaalsele kaugõppele (rikkamad individuaalõppele, mida Metsküla juba iseenesest on),… Loe rohkem »

statist
1 aasta tagasi
Reply to  Nii...

Istmikus on kogu see meie “viie rikkama hulka” tulevik. Vabamüürlased……