Kaasavast eelarvest saab raha neli Lääneranna küla

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Lääneranna valla kaasava eelarve hääletuse võitis Oidrema külaseltsi ettepanek paigaldada valla nelja külasse välilauatenniselauad.

5000 euro eest saavad lauatennisemängukohad neli Lääneranna eri otstes asuvat küla – Oidrema, Koonga, Paadrema ja Vatla. „Idee oli juba mõnda aega tagasi,” ütles Oidrema külaseltsi liige Karoliina Post Lääne Elule esmaspäeval. „Oleks võinud veel rohkem kohti olla, aga rahaliselt ei mahtunud.”

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
9 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Külamees
1 aasta tagasi

Me ju ignoreerime jätkuvalt, et oleme sõjas. Praegu peaks kulutama kriisivalmisoleku, varjendite peale jne. Soomlased on seda teinud kogu aeg, meie arvame, et sisustades vaba aja veetmise võimalusi, oleme kõigeks valmis. Kilplaste raamat pidi olema meile hoiatuseks, aga meie võtame seda käsiraamatuna.

Mine...
1 aasta tagasi
Reply to  Külamees

…ja sõdi siis. Või mine Soome 😀 Või kaeva varjend endale.

pohmell
1 aasta tagasi

..kas ikka saavad..

Sõda
1 aasta tagasi

Me oleme sõjas ja kasutame raha mingite pinksilaudade ehitamiseks ja jõulukaunistusteks?

Mati Põdra
1 aasta tagasi
Reply to  Sõda

Nii et – seoses olukorraga Pärsia lahe piirkonnas peaks nelja piirkonna noored (vanad ka) tohtima tegeleda ainult järgmiste vaba aega sisustavate tegevustega: 1)tänavalaternate kividega puruks loopimine, 2)kangi all sigareerimine, 3) endast erinevate vanusegruppide esindajate solvamine, ja 4)väiksematelt raha pommimine?

Matil..
1 aasta tagasi
Reply to  Sõda

…õigus. Peale NATO’sse astumist on Eesti olnud kogu aeg sõjas. Asjaolu, et nüüd on sõda lähemal ei muuda sõda rohkem sõjaks kui senised sõjad.

aga
1 aasta tagasi
Reply to  Sõda

Miks te siis rindel pole kui Eesti on sõjas???

Eks...
1 aasta tagasi
Reply to  aga

…sõdivad ikka need, kes sõdida tahavad.
Siiani pole need, kes sõdida tahavad sunni korras sõdima ajanud neid, kes sõdida ei taha.

Õigustühine....
1 aasta tagasi

…hääletus oli.
Protseduuri reeglid ei vastanud juhendile.
Kirjas oli, et häält muuta ei saa, aga Varbla välijõusaali hääled näitasid ajas nii kasvavat kui ka kahanevat trendi – seega sai häält muuta.