Katarine Rosalie: epistel terroristlikust riigist

Katarine Rosalie. Illustratsioon: Karel Rahu

aption id="attachment_353753" align="alignnone" width="474"] Katarine Rosalie. Illustratsioon: Karel Rahu[/caption]

Mu armas rahvas! Lõpuks ometi on saabunud paremad ja lootusrikkamad ajad ning mu rind on indu täis, sest ometigi toimuvad jälle meeleavaldused mõistliku sagedusega. Aga ära mõtle, et terve suvi sai vahepeal raisku lastud – ei, sest rahva õiguste eest võitlejate aktiiv Püha Perekonnaga eesotsas rügas ka siis iga päev ränka tööd, et praegu toimuvat korralikult ette valmistada. Nüüd võime meie nautida nende pika töö vilju ning jälle iga nädal Toompeal meelt avaldamas käia, ning mõni nädal isegi kaks korda. Nagu sel nädalal näiteks.

Jah, ka homme ootan sind Tallinna, aga mitte Toompeale, vaid Vabaduse platsile, kus ühendada kogu eesti rahva õlad ja vastu astuda elektrihindade ning meie päikeseloojanguvalitsuse terrorile. Ning kui meie neljapäevastel meeleavaldustel ei saanud arvatavasti osaleda mitte kõik, kes oleksid tahtnud (liberastid oleks kasutanud iga ettekäänet, et nad tööst ilma jätta ja lapsed ära võtta!), siis homme, pühapäeval, täidame vabaduse platsi Kuldhordina! Siis saabub Kaja ja tema klikivalitsuse tund, mil me nad maha võtame ja nende valitsuse terroristlikuks riigiks kuulutame, ja teeme endale ise uue, terrorismita riigi!

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
6 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Swen
1 aasta tagasi

Ära inise siin kuradi vanamutt

kesik
1 aasta tagasi
Reply to  Swen

Nii ei räägita emase oravaga!

Kirp Conrad
1 aasta tagasi

Kes kõige enam klähvib …
too ongi suurim valetaja!
Valetamise meistrid: putler ning ekker

Kristiina
1 aasta tagasi

Minule ka meeldib 5X kõrgem elektrihind ja meeletult kallinenud toit jt kaubad ja teenused. Miks need lollid meeleavaldusi korraldavad, no aru ma ei saa! Mina toetan edumeelset Euroopat ja meie Kaja, mitte kiviaega ja ekreiite.

miks
1 aasta tagasi
Reply to  Kristiina

te kretiina tervise andmeid avaldate

segane arutelu
1 aasta tagasi
Reply to  Kristiina

Olukord nii, et sellise jutu peale laovad miinuseid nii EKRE kui ka reffi-rahvas.