Aarne Õunapuu saab tunnustuspreemia

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Haapsalu muusikakooli puhkpilliõpetaja Aarne Õunapuu. Foto arhiiv

Haapsalu muusikakooli puhkpillide õpetaja Aarne Õunapuu on üks üheksast eesti muusikaõpetajast, kes saab Eesti kultuurkapitalilt tunnustuspreemia.

1500eurost tunnustuspreemiat annab Eesti parimatele muusikaõpetajatele Eesti kultuurkapitali helikunsti sihtkapital kümnendat korda.

Sihtkapitali esimehe Marje Lohuaru sõnul on muusikaõpetus väga rikas õppeaine ja muusika jääb inimesega kogu eluks. „Klassikalist muusika- ja pilliõpet alustab laps väga noorelt, hea õpetaja suudab inspireerida ja hoida sellel pikal teekonnal õpilasi muusika juures ning innustada neid jätkama professionaalsete muusikutena. Muusiku töö on tõeline elu kutse ning teie, õpetajad, panete sellele aluse. Suur tänu teile selle pühendumise eest!“ ütles Lohuaru.

Eesti Kultuurkapitali helikunsti sihtkapital jagab muusikapedagoogide tunnustuspreemiaid välja koolide ettepanekute põhjal ja sihtkapitali algatustena 2012. aastast. Preemiaga tunnustatakse pühendumist erialasele tegevusele ning muusikaalase hariduse jätkusuutlikku õpetamist.

Tänavused preemiad antakse üle 7. oktoobril Eesti muusika- ja teatriakadeemia saalis.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Koolipapa EJ.
1 aasta tagasi

Õnnitlused, Aarne! Sa oled seda väärt!