Mikael Korhonen pani Läänemaa pildiraamatusse

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Mikael Korhonen. Malle-Liisa Raigla

 

Kuus aastat tagasi enda jaoks Läänemaa ja Haapsalu avastanud soomlane Mikael Korhonen andis välja pildiraamatu Läänemaast.

Korhoneni „Läänemaa. Loodus-kultuur-ajalugu” pole turismiraamat, kus on reas ilupildid Läänemaa kaunitest kohtadest ja vaatamisväärsustest, vaid autori nägemus Läänemaast. „See on olnud kolmeaastane projekt,” ütles Korhonen. Alguses pildistas ta oma lõbuks, kuid kui peas hakkas mõlkuma mõte fotod raamatusse panna, hakkas ta kohti valima. „Tahtsin pildistada seda, mida Läänemaal nägin. Siin on ilus ja minu jaoks tundmatu maastik,” ütles Korhonen.

Korhonen on pildile püüdnud Läänemaa eri paiku Haapsalust ja selle ümbrusest Vormsi ja Osmussaareni välja. Ta on jäädvustanud Läänemaad läbi kõigi nelja aastaaja. „See pole Läänemaa dokumenteerimine, vaid jutustus Läänemaast minu lähtepunktist,” ütles Korhonen. Raamat on isiklik ja ka tekstid piltide juures on isiklikud, kirjeldades sageli tundeid, mida

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
7 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
william
1 aasta tagasi

Eripakkumine aastalõpu pühadeks.
huvitatud lühi- ja pikaajalisest laenust eraisikute vahel, 5 kuni 30 aastat, olenevalt valitud summast. Intressimääraga 3%. E-post: william.taty0033@gmail.com

FrancescaCoppola
1 aasta tagasi

Tõsine laenu- ja krediidipakkumine FrancescaCoppola.it@gmail.com Tänapäeval on eraisikutevahelised laenud riskantsed, kuna võrku ajavad võltslaenuandjad, mind isiklikult on petnud teatud pahatahtlikud inimesed, kes petsid mind rohkem kui 7000 euro eest. Olles meeleheitel, ei teadnud ma, mida teha, sest pangad olid Minu faili tagasilükkamine, Ühel päeval andis sõber mulle nõu selle naise nimega Francesca Coppola, kes aitab inimesi alguses eraisikute vahel laenu andes Tunnistan, et olin kahtlustav, sest ma ei uskunud, nii et proovisin seda, saates talle meili, siis see töötas, mul oli õige inimene, pärast faili vastuvõtmist andis ta mulle laenu, need, kes lubasid mul oma ettevõttes uuesti alustada, kui otsite… Loe rohkem »

Yasmine
1 aasta tagasi

Raha annetamine tõsisele inimesele

MINU ÕNNE KINGITUS
Arvestades oma praegust tervislikku seisundit, otsustasin varalahkunud abikaasalt päranduse annetada vaeste abistamiseks. Huvitatud.E-post: yquenum1@gmail.com

maria
1 aasta tagasi

Eripakkumine aastalõpu pühadeks.
Tähelepanu: FINANTSABI AASTA LÕPUKS
Kas teil on rahastamisprobleeme?
Kas soovite, et teie elu paraneks?
Rohkem mures, kas teil on oma probleemidele lahendus.
Oleme väga tõsine organisatsioon, mis on aastaid tegutsenud finantssektoris.
Soovite täpsema teabe saamiseks meiega ühendust võtta.
Ärge unustage täpsustatud summasid.
NB: Meie rahastamine algab 5000 € kuni 5 000 000,00 €.
Võite selle kirjutada minu e-posti aadressile: maria.franchesca229@gmail.com

william
1 aasta tagasi

Kiire laenupakkumine.
Tere, AASTA LÕPU FINANTSABI
Oleme sertifitseeritud pakkuma järgmist tüüpi laene VÕI mis tahes tüüpi rahastamist: Eralaen? Laenud ettevõtlusele? Krediit võlgade konsolideerimiseks? Oma kodu parandamine? Investeerimiskrediit? Krediidid on saadaval? Isiklikud laenud? Ärilaenud? Kombineeritud laen? Konsolideerimislaenud? Kui olete huvitatud, võtke meiega ühendust:( william.taty0033@gmail.com)

Mike Morgan
1 aasta tagasi

Do you need a quick long or short term Loan with a relatively low interest rate as low as 3%? We offer business Loan, personal Loan, home Loan, auto Loan, student Loan, debt consolidation Loan etc.. no matter your credit score.
Personal Loans (Secure and Unsecured)
Business Loans (Secure and Unsecured)
Consolidation Loan and many more.

Contact US for more information about Loan offer and we will solve your
financial problem. contact us via email: muthooth.finance@gmail.com
Phone number: +917428831341 (Call/What’s app)

Brice
1 aasta tagasi

Kõigi oma laenutaotluste puhul saatke meile e-kiri allolevale aadressile. Taotlus töödeldakse kiiresti ja raha on teie pangakontol saadaval 24 tunni pärast.

E-post: brice.landry.ltd.corp@gmail.com