Galerii: Mikael Korhonen esitles pildiraamatut Haapsalust

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Mikael Korhonen oma pildiraamatuga Haapsalust. Foto Arvo Tarmula

Reede õhtul esitles Soome hobifotograaf Mikael Korhonen Haapsalu raamatukogus oma värskelt ilmunud fotoraamatut „Haapsalu. Linn mere äärel“.

2016-2018. aastal palju aega Haapsalus veetnud Korhoneni sõnul on linn ja selle sõbralikud elanikud andnud talle väga palju. Autori sõnul on ta armunud Haapsalu atmosfääri ja tahab jagada enda kogemusi Haapsalu inimestega.

Raamatu kohta on autor öelnud, et see pakub Haapsalust nii tuttavaid kui ka tundmatuid pilte ja meelolusid, mis linnas jalutades silma on jäänud. Autor ise loodab, et tema fotod inspireerivad külastajaid ja äratavad uudishimu ja soovi selles ilusas ja armsas linnas midagi uut kogeda.

Fotod Arvo Tarmula

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments