Galerii: Haapsalus algas noorte jalgpallifestival

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 26

Fotod Kaire Reiljan

Eile algas Haapsalus jalgpallifestival, kus võtab omavahel mõõtu 20 noorte jalgpallivõistkonda Eestist ja Lätist.

Haapsalu esimesel jalgpallifestivalil võistlevad 2011-2014 sündinud jalgpallurid. Haapsalut esindavad neli Haapsalu Krattide võistkonda ja Läänemaa jalgpalliklubi võistkond.

Reedel pidasid festivalist osavõtjad Haapsalu linnastaadionil esimesed mängud ja õhtul marssisid uhke rongkäiguga Haapsalu djembemängijate trummipõrina saatel läbi linna festivali avamisele. Turniir kestab pühapäevani.

Turniiri eesmärk on pakkuda noortele jalgpalluritele, nende treeneritele ning lapsevanematele meeldejäävaid emotsioone nii jalgpalliväljakutelt kui ka Haapsalust. Korraldajate sooviks on tasavägised ja võitluslikud mängud headel muru-ja kunstmuruväljakutel ning lisaväärtusena pakkuda nauditavaid vabaaja veetmise võimalusi Eesti ühes ilusaimas kuurortlinnas.

Turniiri peakorraldaja on Reval Sport Tours, kellel pikaajalised kogemused rahvusvaheliste noorteturniiride ja laagrite korraldamisel. 10 aasta jooksul on korraldatud turniiridest tuntuimad on Saku Spring, Saku Cup ja Reval Cup.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Kfkgk
1 aasta tagasi

Veidi kummaline ajastus, hakata konkureerima Pärnu Summer Cupiga.