Valitsus tõmbas Risti raudteele viimasel hetkel pidurit

Risti raudteejaam. Foto Arvo Tarmula

Turba–Risti raudteelõigu ehitamiseks oli Eesti Raudteel kõik valmis, ehituse algus seisis vaid ministri allkirja taga, mida aga ei tulnudki.
Valitsuse kinnitatud ajakava järgi pidanuks 30. juuniks olema Turba–Risti raudteelõigu ehitaja teada. Selleks ajaks oli ehitushange lõppenud, vaidlustusperiood möödas ja enne jaanipäeva valminud leping ootas vaid ministri allkirja. Pärast allkirja saamist võinuks ehitaja kohe kopa maasse lüüa.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
68 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Ellen Ancs
1 aasta tagasi

Ukrainlasi lasti Eestisse hordide viisi ,aga Eesti inimese heaolule sülitati. Eesti riik algab riigi piirist ja Eesti rahvast ,miks me valime selliseid ).Raudtee peab valmima

Ellen Ancs
1 aasta tagasi

Raudtee tuleb kindlalt valmis ehitada .Eesti valitsus oskab ainult lollusi mõelda,aga rahva heaolu peale kitsalt sülitavad Milleks teid on valitud

Kreeka Eee
1 aasta tagasi

Haapsalu BAM
Kindlalt edasi vaimsete probleemidega inimesed
Meie seda Püha Üritust ei lõpeta
Kindalt edasi!
Berliini peale ja Hiiumaale

Kohalik
1 aasta tagasi

Sukles ja Karilaid lubasid raudteed rääkisid kohalikel valimistel üksteise võidu. Mis nüüd ei saa hakkama või? Ärge lubage kui teha ei suuda. Mind isiklikult jätab raudtee külmaks.

Valge Daam
1 aasta tagasi

Jaanus pole papist Poiss!
Raudtee tuleb!
Kalda-Kajakas kraaksub oma viimseid karjeid…

Kremlikaja
1 aasta tagasi

Valitsus on meie mõistus ja südametunnistus. Reformierakond on paremini kokkuhoitud Eesti.

2. kodanik
1 aasta tagasi
Reply to  Kremlikaja

Ainus viga valitsuse juures on see, et seal on liiga palju ministreid. Võiks mõned veel lahti lasta ja Riigikogu valimised ära keelata. Siis oleks asjal rohkem jumet ja õnn suurem meie õue peal.

Vambola
1 aasta tagasi

reffi klounid

palun selgita
1 aasta tagasi

mille poolest rail baltic püha lehm on, kui raudtee muidu paha asi on?

Ratingud
1 aasta tagasi

Olen kindel, et sellise otsuse tulemusena tõuseb Läänemaal Refi reiting 60% peale. Ja kui seejärel ka teederaha ära lõpetatakse, siis läheb 70% peale. Mida rohkem eesti rahvast pigistatakse, seda kõrgemale läheb Refi reiting! Sest kindlasti ei tohi oma häält neile anda, kes inimeste elujärge tõsta tahaksid nagu need va “poetagused”.

Kreeka Eee
1 aasta tagasi

Kusjuures Eesti Wabariigi valitsus arvas ju Samamoodi Haapsalu Linnawalitsuse troppidest..
Ainult läbi lillede🤩