Video: vaata, milline on Krimmi holm mõne aasta pärast

Video: 3+1 Arhitektid

Scandium Kinnisvara ja Everaus Kinnisvara on Haapsalu Suure viigi ääres asuvale Krimmi holmile kavandamas täiesti uut elu- ja vabaajaveetmise piirkonda.

Ümber poolsaare looklev jalutuspromenaad, villaliku arhitektuuriga elamukvartal, jahisadam ja spaahotell on vaid mõned märksõnad poolsaarele lähiaastatel plaanitavast.

Arendajate soovivad säilitada maamärgilise iseloomuga hooned, mis poolsaarel ajahambale vastu on pidanud ja piirkonda tänu arhitektuurilisele eripärale ilmestavad. Nii saab kunagisest kõrgest veetornist tulevikus kohvikuga kultuuritorn ning maakivist hoonest poolsaare tipus merevaatega restoran.

Ülejäänud varisemisohtlikud hooned arendajad lammutavad, et poolsaar selle aasta teisel poolel kõigile avada.

Videost on näha arhitektuurne kontseptsioon kogu tuleviku kvartalile. Poolsaare alguses tervitab külalisi 3-teljeline spaahotell koos sadamakaiga. Hotellile järgneb elegantse joonega elamukvartal, kuhu vahele on pikitud puhkealasid jalakäijatele, peredele ja terviseportlastele ning tulevane kultuuritorn. Poolsaare tippu hakkab ehtima jahisadam koos sadamahoone, kohviku ja eraldi modernse restoraniga. Kogu poolsaart ümbritseb jalakäijate promenaad ning erinevad randumiskohad väiksematele veesõidukitele.

Kuna ala on suur ja seal on palju avalikku linnaruumi, plaanib arendaja septembris korraldada tutvustamise ja ideekorje, et kõik Haapsalu linna arengust huvitatud inimesed saaksid oma mõtetega poolsaare kujunemisele kaasa aidata.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
17 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Toslem
1 aasta tagasi

Kui Krimmi holm kuulub linnale, siis millisel alusel kinnisvara ettevōtted seal juba toimetavad.

Kah läänlane
1 aasta tagasi

Selliste linnaisadega ei muutu küll midagi paremaks! Ainult taskuid täidavad, kommunistid!

villade
1 aasta tagasi

piir ulatud veeni, mingit kallasrada pole, tekkivad tarad, koerad ja tõkkepuud, kohalik saab seda vaadet binokliga tasulisest paralepa rannast ehk näha.kui muidugi lähema aja jooksul vene piirivalve seal oma unistusi ellu ei hakka viima

jah
1 aasta tagasi
Reply to  villade

Kallasrada peaks kindlasti säilima. Aga praeguses versioonis kükitavad villad nagu mutimullahunnikutel ja rajad kusagil all pilliroo vagudes, nende vahel autoteed. Ei ole ilusat avarat ja meeldivat olemist kellelgi.

Täida Väli
1 aasta tagasi

Elu liiga hea inimestel, et kannatab aga kritiseerida, ütleks siis omaltpoolt ,et parajad optimistid,,mõne aasta pärast´´

Kohalik
1 aasta tagasi
Reply to  Täida Väli

Sama artikli võiks avaldada..mõne aasta pärast,
eks siis ole näha..kaugele jõudnud oleme..
Neid nupukesi LE-s ennegi olnud…hea näide keset linna…endine lihakombinaadi krunt..

Luisa
1 aasta tagasi

Tundub kaunis. Minu esimene mõte oli selline, et seal ei peaks autod sõitma (v.a. seal elavate inimeste sõidukid), võiks selline bensiinivaba koht olla. Kohvikutel võiks olla ka väliterrassid, sest sellises kaunis kohas peaks kohvitada õues saama ja samal ajal mereõhku hingata.

hhahahahha
1 aasta tagasi

kas korteriga tuleb tuukriülikond ka kaasa

Töötu Kastani tänavalt
1 aasta tagasi

Mina hakkan käima seal promenaadil jalutamas iga jumala päev ja imetlen uhkeid maju ja autosid ja kaatreid ja ilusaid inimesi….. aga kui merd tahan näha, siis lähen Linnutorni ja kuursaali juurde.

Velirand
1 aasta tagasi

Ma tahaks seda videot ka näha, mis siis saab, kui vesi näiteks tormi tõttu pool meetrit tõuseb.

Tuuker
1 aasta tagasi
Reply to  Velirand

Aga mis siis veel juhtub, kui meri kerkib 3 m , nagu 2005 Pärnus oli?

Jaan
1 aasta tagasi

Üks äraarvamatu helesinine unistus jälle.

Tuudur
1 aasta tagasi

Kas nr2 buss ka sinna läheb? Ei olnud peatusi näha !

sinna
1 aasta tagasi
Reply to  Tuudur

hakkab rong käima