Nõva õpilaskodu korteri kohtuasi lõppes

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Nõva kooli lapsevanemad Risto Kaasik ja Ivo Karindi jätsid kohtutee katki. Urmas Lauri

Lääne-Nigula vallale kuuluva Nõva õpilaskodu korteri kohtuasi on lõppenud ja sinna lähevad elama Ukraina sõjapõgenikud.

Pärnu maakohus otsustas, et Lääne-Nigula vald ei pea andma korterit Nõva Koolikogukonna MTÜ-le, et see saaks seal 2018 suletud õpilaskodu edasi pidada. Läinud nädalal teatasid Nõva kooli lapsevanemad Ivo Karindi, Katri Must ja Risto Kaasik Lääne-Nigula vallavalitsusele, et ei kaeba otsust ringkonnakohtusse edasi, sest õigem oleks seal majutada Ukrain

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
turva
2 aastat tagasi

Poes ja linnapildis on juba ukraina noori naisi lastega palju. Poes olid paar neist lausa pidžaama moodi riietes nagu asotsiaalid. Sellised võivad ka midagi hõlma alla panna, neid juhuseid on juba olnud.

Sõjapõgenik
2 aastat tagasi

Respekt lapsevanematele, et kinkisid oma hüpoteetilise õiguse Ukraina sõjapõgenikele. Parem mitte midagi kui üldse mitte midagi:)

huvitav
2 aastat tagasi
Reply to  Sõjapõgenik

kas nad panid ka tingimuseks, et see peab põgenike vajaduseks jääma, mitte vald ei hakka seda suht normaalset kinnisvara kohe omadele jopedele kantima

Kohtuotsus jõustus
2 aastat tagasi

Jääb vale mulje, nagu oleks mingid lapsevanemad suuremeelselt korteri pagulastele loovutanud. Korteri, mida neil kunagi pole olnudki.