Lihula maantee korterelamu trepikoda oli suitsu täis

Lääne Elu

info@le.ee

15. jaanuaril kell 17.50 said päästjad väljakutse Haapsalu linna Lihula maanteele, kus korterelamu koridor oli suitsu täis valgunud.

Päästjad tuvastasid ühest korterist pisut napsitanud mehe, kes oli toitu tehes uinunud. Päästjad ventileerisid ruumid ning lugesid peremehele sõnad peale, et toidu tegemise ajal ei tohi kunagi magama heita või kodust ära minna.

Möödunud nädalavahetusel reageerisid Lääne regiooni päästjad tuule ja tormi poolt põhjustatud väljakutsetele 67 korral. Enamasti on olnud tegemist teedele kukkunud puudega, mõnedel kordadel on päästjatel tulnud eemaldada tuule poolt lahti kistud katuseplekke. Kõige rohkem on kannatada saanud Lääne-, Saare- ning Hiiumaa. 14. jaanuaril reageerisid päästjad Läänemaal 15 korral, Saaremaal 11, Raplamaal 7, Pärnumaal 6 ja Hiiumaal viiel korral tuulemurdudele. 17. jaanuari öösel tugevnes tuul taas ning hetkeseisuga on tuule poolt murtud puid eemaldatud Saaremaal juba 12 ning Hiiumaal viiel korral.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments