Lääne Malevlane: uue noortejuhi Kaie Pranno kokkuvõte oma esimesest aastaringist

Lääne Elu

info@le.ee

Noortejuht Kaie Pranno kodutütrest tõtrega. Foto erakogu

Noorteorganisatsiooni juurde tõid mind mu oma lapsed, kes on noorkotkad ja kodutütred, ning teisalt ka soov töötada noortega. Olen olnud pikalt noorsootöös, viimastel aastatel rohkem küll riigitööd teinud, aga siiski oli tahtmine teha rohkem noortega kontakttööd. Nende vahetu tagasiside on kõige parem tasu töö eest.

Noortejuhina tahan pakkuda noortele mitmekülgseid võimalusi ja toetada nende arengut just selles valdkonnas, mis paneb nende silmad särama ja annab motivatsiooni tegutsemiseks. Maal vajame aktiivseid ja tegusaid noori – nad annavad kogukonnale mitu korda rohkem tagasi.

Olen rahul sellega, et meil on järjepidev tegevus ja meie Emmaste rühm on kasvamas. Peaaegu iga kuu liitub meiega mõni aktiivne noor.

Noorteorganisatsiooniga liitumine oli esmalt päris hirmutav – ma polnud kaitseliiduga väga kokku puutunud, mistõttu pidin väga palju õppima. See sujus päris hästi – ühelt poolt oli väga toetav noorteinstruktor, kes oli valmis ka rumalatele küsimustele vastama, teisalt on koolituste ja materjalidega loodud hea tugisüsteem.

Kaie Pranno
kodutütarde ja noorte kotkaste Emmaste rühma vanem

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments