Pühade ajal sai politsei 11 väljakutset

Lääne Elu

info@le.ee

Politsei. Foto: Arvo Tarmula
Politsei. Foto: Arvo Tarmula

Pühade ajal, 23.-26. detsembril sai Haapsalu politsei kokku 11 väljakutset, alustas kahel korral kriminaalmenetlust ja 12 korral väärteomenetlust.

Väärteomenetlustest kümme olid seotud liiklusalaste rikkumistega.

Reedel, 24.detsembril pidas politsei Haapsalus kinni 49-aastase mehe, kes juhtis sõiduautot Peugeot omamata vastava kategooria mootorsõiduki juhtimise õigust. Mees oli politsei poolt sama kuu jooksul kahel korral varasemalt samal põhjusel mootorsõiduki juhtimiselt kõrvaldatud, mistõttu alustati selle süstemaatilise tegevusega seoses mehe suhtes kriminaalmenetlust.

Pühapäeval, 26.detsembril andis tähelepanelik kodanik politseile teada Lääne-Nigula vallas kahtlase sõidustiiliga liikuvast sõiduautost Hyundai. Kontrolli käigus tuvastasid politseinikud, et sõidukit juhtinud 34-aastane naine oli alkoholijoobes. Naise suhtes alustas politsei kriminaalmenetlust.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
???
???

3x kuu aja jooksul?

Nojah
Nojah

järgmise korrani…

wpDiscuz