Pühad möödusid päästeametil töiselt

Lääne Elu

info@le.ee

23. detsembril kella 23.31 ajal süttis Vormsi vallas Hosby külas varem köetud moodulsauna sein ja katuseääre vahe. Omanik summutas leegid auto pulberkustutiga. Päästjad kastsid põlengukoha veega üle.

24. detsembril kella 11.30 ajal aitasid päästjad Haapsalu linnas Haeska külas ennast metsas vigastanud mehe 200 meetri kaugusele jäänud kiirabiautoni transportida.

25. detsembril kell 17.24 teatati Palivere alevikus kelguga vastu puitsildi stendi sõitnud ja viga saanud lapsest. Päästjad asetasid kiirabi kohale jõudmiseni lapse päästelauale ning katsid ta soojas hoidmiseks tekkidega.

26. detsembril kella 2.17 ajal süttis Haapsalu linnas Tallinna maanteel asuva kortermaja korteris riidekaltsude all sisse lülitatud elektriline õliradiaator ning hakkas sutsu välja ajama. Tulekahjust andis märku suitsuanduri häire. Päästjate saabumise ajaks oli korterist elekter välja võetud ning lahtist põlemist polnud näha. Päästjad kõrvaldasid tuleohu.

Päästeamet hoiatab, et elektriradiaatoreid ei tohi katta riideesemete ega muuga, sest seade kuumenemine ja lühis võib kaasa tuua tõsise tulekahju.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments