Läänemaale lisandus kuus nakatunut

Lääne Elu

info@le.ee

Covid antigeeni test. Foto picjumbo.com
Koroona kiirtest. Foto: Pixabay

Läänemaale lisandus kuus nakatunut.

24. detsembri hommiku seisuga on haiglas 207 koroonaviirusega nakatunud patsienti. Neist 162 vajab haiglaravi raskeloomulise COVID-19 tõttu, nendest omakorda 132 ehk 81,5 protsenti on vaktsineerimata ja 30 ehk 18,5 protsenti on lõpetatud vaktsineerimiskuuriga.

Ööpäeva jooksul avati haiglates 20 uut haigusjuhtu. Suri neli koroonaviirusega nakatunut: 48-aastane mees, 75-aastane mees, 76-aastane naine ja 88-aastane naine.

Viimase ööpäeva jooksul analüüsiti 6 843 testitulemust, millest 711 osutus positiivseks. Positiivse testi saanutest oli 386 vaktsineerimata ja 325 lõpetatud vaktsineerimiskuuriga.

Ööpäeva jooksul manustati 3 414 vaktsiinidoosi, neist uusi vaktsineerimisi alustati 422. Tänahommikuse seisuga on lisa- või tõhustusdoosi saanud 270 529 inimest. Kogu Eesti elanikkonna hõlmatus kahe vaktsiinidoosiga on 61,1 protsenti.

Eestis on tuvastatud 1 090 koroonapositiivset, kelle puhul viitab genotüpiseerimine omikrontüvele.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz