0

Koheri külas põles maja välissein

Lääne Elu

info@le.ee

12. novembril kell 14.16 teatati häirekeskusele, et Haapsalu linnas Koheri külas põleb maja välissein. Päästjate hinnangul elektrilühisest põlema süttinud fassaadi suutsid elanikud enne päästjate saabumist ise kustutada. Päästjad tegid seinas kontrollavamisi, et veenduda tulekahju täielikus kustumises.

13. novembril kell 13.27 teatati häirekeskusele, et Lääneranna vallas Kõmsi külas tuleb kolmekordse maja ühest korterist vingulõhna ning ka teatajal endal on halb enesetunne. Päästjad tuvastasid liiga vara suletud siibri tõttu tuppa imbunud vingugaasi, avasid siibri ning ventileerisid ruumid. Korteris olnud inimene viidi tervisekontrolliks haiglasse.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz