14

Läänemaale lisandus 36 nakatunut

Lääne Elu

info@le.ee

Koroona kiirtest. Foto: Pixabay
Koroona kiirtest. Foto: Pixabay

6. novembri hommikuse seisuga on haiglas 580 koroonaviirusega nakatunud patsienti. Neist 432 vajab haiglaravi raskeloomulise COVID-19 tõttu, nendest omakorda 307 ehk 71 protsenti on vaktsineerimata ja 125 ehk 29 protsenti on lõpetatud vaktsineerimiskuuriga.

Ööpäeva jooksul avati haiglates 73 uut haigusjuhtu. Suri 14 koroonaviirusega nakatunud inimest: 48-aastane mees, 66-aastane naine, 67-aastane mees, 71-aastane naine, kaks 76-aastast meest, 77-aastane naine, 79-aastane mees, 85-aastane naine, 86-aastane mees, 89-aastane mees, kaks 93-aastastast meest ja 95-aastane naine .

Viimase ööpäeva jooksul analüüsiti 8500 testitulemust, millest 1524 osutus positiivseks. Positiivse testi saanutest oli 927 vaktsineerimata ja 597 lõpetatud vaktsineerimiskuuriga.

Läänemaale lisandus 36 uut koroonviirusega nakatunut.

Ööpäeva jooksul manustati 11 985 vaktsiinidoosi, neist uusi vaktsineerimisi alustati 2535. Tänahommikuse seisuga on lisa- või tõhustusdoosi saanud 80 337 inimest. Kogu Eesti elanikkonna hõlmatus kahe vaktsiinidoosiga on 57,8 protsenti.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Teadagi
Teadagi

Jah sotsiaalmajas on nakatanuid ja ka oma töötajad(teatavasti),aga tundub, et see on saladus.

Jenkem
Jenkem

Külmaks läheb, kandke mütsi, sellel on tõhusus vähemalt…

Kodanik
Kodanik

See maski kandmine on küll üks paras tsirkus. Milleks kanda, kui nina ei ole korralikult kaetud? Mõnel lausa nina alla veetud. Selveris nägin päris mitut sellist kodanikku ja ka töötajat.

viloloog
viloloog

Kus viga näed laita, seal tule ja laida!

Plood
Plood

Kui näed vale kasutamise-mine juurde ja õpeta õige.

Misasja
Misasja

See veel puuduks. Pigem soovitaks, ela oma elu.

kunn
kunn

Nina peaks õige kandmise korral kaetud olema, et viirust sisse ei hingaks. Suu kaudu tavaliselt levitab viirusekandja kasvõi rääkides. Mõnel tunneb rääkides suust tulevat stahaisu juba meetri kauguselt ja nii viirus levibki, ei pea otseselt aevastama. Muide kõva kommentaaride kustutamine käib siin.

Nojah
Nojah

Jah, eks kustutamistega püütakse hoida ühiskondlikku arvamust vist. Täielik jura. Inimesi peetakse võib olla lollideks, kes oma elamise otsused võtavad mingi jututoa anonüümsete kommentaaride järgi. Ajugeeniused

hullem
hullem

kui putini aegsel venemaal, kes teisiti arvab kui LE, läheb arvamus kustutamisele

Ei tea
Ei tea

No see näitab ilmekalt, et inimesed kannavad seda vaid sellepärast, et keegi kuskil mingi korralduse valmis kirjutas, aga inimesed selle tõhususse viiruse kaitsel eriti ei usu ja õieti teevad, see polegi mingi tõhus kaitse ju. Järjekorras pead peed koos tihedalt seistes haigestumist see maskike küll ära ei hoia. Parem hoidke distantsi ja hügieeni, kordades rohkem kasu.

Illu.
Illu.

Kas ikka hooldekodudes??
Kus veel?

Ei tea
Ei tea

keegi väitis, et sots majades

Hellat
Hellat

No on ikka uskumatu toomas. Anna andmed ette, ikka kahtleb veel

ütle sa nüüd
ütle sa nüüd
Kuidas sa aru ei saa. Kõik teadmised saame me lapsepõlvest. Kooliajast teame kõik, et Kui oled keelekandja, siis saad pugeja nime ning keretäie tappa. Hiljem oleme kodanikud ja iga kodaniku kohus on teavitada seaduse rikkumisest vastavaid organeid ja ametkondi. Võidab see teadmine, mis on meis tugevam. Arvame üht, aga kui kogeme ohtu, siis võime me käituda risti vastupidi. Mõnikord oleme me nagu sõjas, teadmata kuhu poole kalduda või hoida. Sina oled nagu Joosep Toots, kes ütles…Vaata, sinule, Jorh, sinule tahaks mina anda ühe hea keretäie tappa! Va töllmokk! Kui midagi on, kohe kaebama! Targad ütleksid, et tee nii nagu süda… Loe rohkem »
wpDiscuz